torstai 29. syyskuuta 2011

55' Ridausta

Tänään Hepulla ratsasti siis mun kaveri. Menivät alkuun kentällä verkat ja sitten menivät puomeja ravissa ja laukassa. Vähän ajan päästä puomit korotettiin pieniksi ristikoiksi, jotka oli keskiympyrällä. Kaveri meni niitä laukassa, tai no ainakin yritti... Poni kun oli taas vaihteeks ihan lahna, sitä ri oolis kiinnostanut yhtään liikkua, eikä varsinkaan hypätä. No jatkoivat kuitenkin sinnikkäästi yrittämistä, ja kyllähän se pari kertaa loikkasikin.
Itse ridasin samaan aikaan vuokriksella, uusien kenkien kanssa (!) Ne oli tosi hyvät jalassa, mitä nyt vähän ottivat välillä polvitaipeeseen kun eivät ole muotoutuneet vielä jalkaan, mutta muuten kyllä tykkäsin. Mummelikin toimi tosi kivasti, sain sen jopa peräänantoon laukassa (pitkästä aikaa) ja väistötkin sujui ihan ok sekä ravissa, että käynnissä. Parit laukanvaihdotkin otin ja nekin meni ihan jees. Kun oltiin menty joku puolituntia, niin kentällä alkoi tunti, joten hipsittiin maastoon. Mummohan osaa olla maastossa aikamoinen sählääjä, mutta tällä kertaa meni kyllä tosi hyvin! Uskalsin jopa laukata yhden ylämäen, ja hyvin pysyi lapasessa. Kotiin päin tosin oli kiire, niin en viitsinyt ottaa turhia riskejä, joten mentiin takaisin päin vain käyntiä :)
Ei nyt ollut edes mitään tähän sopivia kuvia... No ei voi mitään, mutta jos huomenna muistaisin kameran.
Huomenna olis tarkotus ajaa ponia, eikaa kertaa tällä viikolla :S Ja kentälle ajattelin painella, ellei siellä ole muita, jos on niin sit tuli maastoreissu... Mö en kyllä tajua mihin nää päivät aina poikein menee, kun en oikeesti enää ehdi ajaa ponia viikolla??? Täytyy yrittää tsempata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti