lauantai 23. heinäkuuta 2011

19' I'm happy, happy, HAPPY!

Menin tänää tallille sillä fiiliksellä että joudun taas tappelemaan ponyn kanssa joka asiasta, niin kuin eilenkin, mut päätin kuitenkin ryhdistäytyä ja alottaa kaiken tänään "puhtaalta pöydältä" Laittelin ponin kuntoon käytävällä, jossa annoin sen olla irti syömässä aamuheinien jaossa pudonneita heiniä. Laitoin tänään sille D-kuolaimet, kun ajattelin että turha sitä on niihin vahvempiin totuttaa, kun niillä en saa kuitenkaan kilpailussa ajaa. (kai?)
Suuntasin taas kentälle, ja ajattelin että alotan ihan rauhassa käyntityöskentelyllä, ja kiinnitän huomiota siihen miten itse ajan ponia. Kokeilin käynnissä taivutella ponia suoralla uralla ulos-ja sisään päin ja tän poni tajus tosi hyvin, ottaen huomioon etten oo ajaessa ikinä tätä siltä vaatinut. Erityisen ihmeissäni olin siitä että sain ponin vielä suoristettuakkin taivutuksen jälkeen :) Menin Sitten tätä taivuttelua käynnissä molempiin suuntiin muutaman kierroksen, jonka jälkeen ajoin vähän voltteja vielä käynnissä, ja sitten isompia ympyröitä ravissa. Tän jälkeen käveltiin muutama kierros ja sitt tein paljon käynti-ravi siirtymisiä.
Kun nääkin meni hyvin niin otin ravi-käynti-pysähdys-käynti-ravi siirtymisiä, jonka jälkeen ravista suoraan pysähdykseen ja pysähdyksestä suoraan raviin.
Sitten otin vielä parit temponlisäykset kokorataleikkaalla, jonka jälkeen ajoin koko ohjaleman kerran läpi. Ja poni meni AIVAN MAHTAVASTI! :D Olin niin ilonen että ei mitään rajaa, poni sai kamalasti kehuja ja rapsutuksia. aloin sitten samantien ton ohjelman ajon jälkeen mennä loppukäyntejä, ja sit takas tallille ja poni suihkuun :)
Lopuks heitin ponin vielä laitsalle ja putsasin sen boxin.
Huomenna sillä onkin vapaa, kun mulla on ne rippijuhlat....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti