perjantai 22. heinäkuuta 2011

18' No nyt kyllä alkaa kärsivällisyys pettämään >:(


Menin siis tallille taas kasilta aamusta koska oli luvattu tosi lämmintä säätä. Harjasin ponin boxissa puhtaaksi ja heitin valjaat selkään. Vaihdoin sille olympiat, koska viime ajokerralla ei menny pidätteet läpi yhtään, niin kuin kerroin jossain aijemmassa postauksessa.
No poni oli verkassa ihan ok, mut sitten kun rupesin vaatimaan temponvaihteluita ja asettelin sitä, niin se alkoi mutkitella, kaahata ja ei kuunnellut edes tota vahvempaa kuolainta. No säädin siinä sitten jonkun puoli tuntia kentällä ja tein paljon siirtymisiä ja temponvaihteluita. Kokeilin sitten ajaa ohjelman läpi kerran ja se meni niin paskasti kuin vaan ikinä voi mennä! >:( Pony ei kuunnellut yhtään pidätteitä, ja suoraan ohjaamisesta huolimatta mutkitteli kaikilla suorilla linjoilla. Mutkitteluun ei edes auttanut vaikka koitin raipankin kanssa sitten suoristaa ponia, mutta ei, tämä vaan heitti päätään ja kiemurteli. siinä vaiheessa kun olin ajanu alkutervehdykseen viis kertaa kertaakaan onnistumatta menemään suoraan tai pysähtymään siististi, mä luovutin. Ohjasin ponin pois kentältä hiekkatielle. Otin siinä raipasta ravia ja laukkaa, että sais vähän laskettua höyryjä ulos. Oltiin siinä heditty mennä joku 100m kun poni päätti tehdä äkkikäännöksen kotiin päin ja hyppäsi ojaan. No mä sitten jouduin tietty loikkaamaan alas kärryiltä ja menin auttamaan ponin ylös. (Luojankiitos se poni lähti irti sieltä ojasta ilman että jouduin irrottamaan kärryjä!)Käänsin sen tietysti takaisin menosuuntaan ja hyppäsin kyytiin. Parin metrin päästä poni yritti uudestaan sinne ojaan, mutta tällä kertaa olin valmiina ja sain lopetettua ne aikeet huudolla ja raipan näpäytyksella. Mentiin sitten sitä tietä joku parisataa metriä vielä ja käännyttiin takaisin kotiin.
Menin vielä hetkeksi kentälle kokeilemaan, josko nyt jo toimisi, mutta kaahotus vaan jatkui ja jatkui ja jatkui..... Ajoin sitten ohjelman kerran käynnissä läpi ja se meni ihan hyvin. Lopetin sitten siihen, että ponille jäis edes joku onnistumisentunne tästä päivästä.
Alkaa kyllä pikkuhiljaa hirvittää mitä niistä kisoista oikein tulee, ne kun on jo kolmen viikon päästä :s
Ja tähän loppuun vielä oikein edustava kuva :D Hän on heiman takakorkea :P Noei, etujalkojen kohalla oli monttu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti