keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

16' Yleistä sähellystä....

Tulin siis eilen kotiin riparilta, mut muni sen verran myöhälle että olin saanu kassin purettua ja syötyä, niin en ehtiny sit eilen tallille. Tänään aamupäivällä kävin kumminki ajamassa ponin.
Menin aluks kentälle, tarkotuksena oli palautella mieleen niitä viimeksi reilu viikko sitten harjoiteltuja asioita. Heti alkuun huomasin et nehän olikin ihan mukavasti kadonnu ponin pääkopasta, joten jouduin värkkäämään suoraan kulkemisten ja asetusten kanssa ihan tosissani. Ponyllä oli ollut pari vapaapäivää, kun liikuttaja ei päässyt sitä ratsastamaan viikonloppuna, joten virtaakin oli ihan kiitettävästi. Poni alko siis kaahottaa ympäri kenttää eikä pidätteet oikein menny läpi ja kerran se juoksikin ulos kentältä kun en saanut sitä pysähtymään. Jonkun puolen tunnin vääntämisen jälkeen tajusin ettei tästä jää kummallekkaan hyvää mieltä eikä me edetä yhtään mihinkään, joten kävin sitten pienen hölkkälenkin maastossa ja annoin välillä ottaa laukkaspurtteja että sais vähän laskettua höyryjä pihalle.
Käytin sitte ponin suihkussa, kokeilin suihkuttaa myös päätä, vaikka Heppu rupee aina tenpomaan itteään ihan hulluna edestakaisin jos pään kastelee letkulla, mutta vähän nyt kumminkin siedätin sitä.
Huomenna olis tarkotus mennä itte aamusta ratsastamaan vuokrista, kattoo jos ajais Hepun taas kentällä tai ohjasajais taas pitkästä aikaa. ajoon juodun kyllä varmaan laittamaan varmuudeksi olympiat että ei tarvii kiskoa niin kamalan kovaa että saa pidätteet läpi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti