torstai 7. heinäkuuta 2011

11' Nappisuoritus!

Ajoin pounin tänää aamulla kentällä, kun sillon ei ollut vielä niin kamalan kuuma. Ihan perus verkat mentiin ja sit muutamat laukan nostot viel. Poni nosti tänää tosi hyvin, ja laukka lähti kans rullaamaan ihan mukavasti.  Eihän siltä vielä mitää voi oikeen laukassa vaatia, muuta kun että liikkuu eteen ja siirtyy nätisti raviin. Pari kertaa oon kokeillu loivaa kiemuraa uralla laukassa, mut siinäkin sen tasapaino horjahtaa sen verran että ottaa aika herkästi raville. Eli laukka on vielä tosi raakaa, mut yritetään kehittää sitä nyt ajan mittaan :)
Ravissa meni alusta asti tänään tosi mukavasti ja asettukin ihan kivasti, ja tällä kertaa vielä oikeeseen suuntaan!
En sitten hirveesti pyöritellyt siinä mitään turhia, vaan ajoin ohjelman pari kertaa läpi ja meni tosi hyvin! Mitä nyt käyntiosuudella meinas rikkoa raville kun oli niin innokkaana. ( ihme kyllä, vaikka eilen ajoin niin pitkään.)
Tossa siis se ohjelma: http://www.shettis.com/drivingclass_vaikea.pdf
Lenkin jälkeen siistin sitten vähän niitä ponin kavioita raspilla, ja lopputuloksesta tuli ihan hyvä, tai siltä se ainakin tallissa näytti. Kun sit taluttelin ponin laitumelle niin huomasin et etuset jäi ehkä sittenkin turhan pitkiksi.... Ne varmaan kasvo siinä matkalla, koska tallissa ne näytti omaan silmään ihan hyviltä! xD No, ehkä otan huomenna niistä etusista vähän lisää pois pituudesta... jos jaksan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti