perjantai 8. heinäkuuta 2011

12' Vihreitä miehiä metsässä...

Menin tänään aamulla tallille taas kahdeksan aikoihin ja laitoin ponin kuntoon ja kärryt perään. Oli aika lämmin jo aamulla, joten en viittiny mennä kentälle tuuppaamaan. 
Poni oli taas vaihteeks laiska, ja paarmat kiusas meitä molempia. Heppu sitten päätti, että menee oikopolkua takasin tallille, ja lähti rymistämään yhelle polulle joka menee tallille. annoin sit ponin juosta, mut käänsin sen risteyksestä takasin sinne mihin oltiin menossa. Hetken se sitten esitti jotain vastaväitteitä, mut sain sen kumminkiin jatkamaan matkaa.
Parin kilometrin päästä pony stoppas ja jäi tuijottaa mettään  korvat töttöröllä. Site se rupes hilluu siinä aisojen välissä ja yritti lähtee kotiin päin, mut sian sen joten kuten pideltyä. Puhuin sillen vaan kovaan ääneen että: "Ei siellä mitään oo, mene nyt vaan!" Ja seuraavaksi kun ei mennyt: "Nyt poni perkele menet ei siel oo mitään!!!!" Ja sillon puskasta nous joku mies vihreissä vaatteissa ja semmonen ötökkähattu päässä. Se katto mua vähän ilmeellä: Ö.ö Ja kyykitsy sitten takas sinne pusikkoon. Jatkettiin sit ponyn kanssa vielä vähän matkaa ja käännyttiin takasin. Loppumatka sujui ihan onkelmitta.
Tallilla otin ponin etusista vähän lisää pois raspilla ja käytin sen suihkussa :)
Hepulla on nyt varmaan pari päivää vapaata kun menen viikonlopuksi mökille, mutta eiköhän viimeistään maanantaina tuu taas postausta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti