torstai 29. elokuuta 2013

268' Heppu-setä ilahduttaa

Vähän olen taas myöhässä tämänkin postauksen kanssa, mutta kai parempi myöhään kuin ei milloinkaan?  Hepun kanssa siis käytiin taas pitkästä aikaa lastentapahtumassa kyydittämässä pieniä innokkaita ratsastajia. Tällä kertaa tapahtuma oli vain parin kilometrin päässä meidän kotoa, joten saatiin  poni myös hetkeksi omalle pihalle mutustamaan ruohoa.

Reissu alkoi puoli kymmenen maissa aamulla, kun tallilla putsasin, kiillotin, satuloin ja letitin ponin. Mitään kuvia ei valitettavasti tullut näpsittyä, vaikka Heppu näyttikin hännän ja harjan ranskiksineen varsin suloiselta. Poni sai jouhiinsa myös ihanat satulahuopaan mätsäävät punaruudulliset rusetit. Lastaus sujui tällä kertaa varsin sutjakkaasti, eikä avustajan tarvinnut juuri muuta kuin seisoa ponin takana.

Paikanpäällä olikin sitten varsin monenlaista toimintaa, josta Heppu tosin yllättävän vähän välitti. Oli suhisevaa pomppulinnaa, taikuria, tikanheittoa ilmapalloihin, paloautoa ja joka paikka täynnä ilmapalloineen juoksentelevia lapsia. Poni otti kaiken ihan tyynen rauhallisesti ja keskittyi vaan kerjäämään herkkuja mamman taskuista.

Kun tuli kotiinlähdön aika, sai poni ryhtyä oikein kunnon cityratsuksi, kun sen oma ratsastaja tuli ratsastamaan sen meidän kotipihalle. Tämänkin poni otti varsin lungisti, vain keskellä tietä olevat kaivonkannet saivat aikaan pientä sivuaskellusta.

Jonkin aikaa pihanurmikkoa trimmattuamme lastattiin Heppu taas traileriin, jonne se tällä kertaa suostui kävelemään ilman mitään vastalauseita ratsastajan taluttamana.

Tallilla vielä suihkutin herran kuuman päivän jäljiltä ja päästin sen laitumelle sotkemaan itseään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti