sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

260' Tehorääkkiä

Nonniin! Nyt ollaan reilu viikko oltu mökillä ja Heppukin on kotiutunut varsin hyvin. Se on täällä yhden suomenhevosruunan kaverina ja pojat tulevatkin oikein hyvin juttuun keskenään.
Heppu on saanut viettää myös päivät aamukuudesta iltakahdeksaan pihalla suurella laitumella johon kuuluu myös pieni osuus metsää. Voitte vaan kuvitella miten onnellinen pieni poni on ollut! :)

Liikunnan puolesta Heppu ei kuitenkaan ole päässyt lomailemaan. Ollaan jo muutamaan otteeseen käyty ponin kanssa ihan kunnolla uimassa ja monena päivänä ihan kunnolla maastoilemassa ajaen. Ponille ei olekkaan päässyt kasvamaan kovinkaan valtavaa kesämasua, sillä ison suomenhevosen perässä kipittely kuluttaa ihan mukavasti päivän aikana kerrytettyä masua.

Myös kuski on joutunut ihan kunnolla liikkeelle, sillä tallille saa polkea joka päivä sen seitsemänkilometriä, johon vielä päälle tallityöt ja ratsastus tai ponin juoksutus. Tiedä vaikka sitä vielä laihtuisi ihan pikkuponiratsastajan mittoihin ;)

Kuvia ei juurikaan ole hepoista tullut otettua, kun kamera on aina unohtunut mökille... Mutta täytyy nyt yrittää muistaa otaa sitäkin mukaan, jotta saadaan tänne blogiinkin jotakin piristystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti