lauantai 15. kesäkuuta 2013

258' Hieroja ja kuulumisia

Kuten otsikostakin voi arvata, sain ponille vihdoin tilattua hierojan ja hän pääsikin tulemaan tosi nopeasti. Mitään isompaa jumia ei ponin liikkeestä ole huomannut, mitä nyt verkassa pyrkii välttämään toiseen suuntaan taipumista, mutta vertyessään tämäkin katosi.
Nyt kumminkin kun hieroja kävi, niin löytyi taas jumia sieltä lanteista ja rististä. Kysyin hierojalta että mistä mahtaa johtua että juuri sinne tulee aina jumia, niin ilmeisesti ihan takakorkeuden takia... Jatkossa täytyy siis hierottaa poni muutaman kerran vuodessa.



Keskiviikkona, kun hieroja kävi, poni oli ihan vaan kävelytyksellä, kun menin yhden ratsukon seuraksi kentälle pyörimään. Siellä sitten yleisesti hölmöiltiin ja rapsuttelin ponia pitkästä aikaa oikein kunnolla. Ja voi että kun toinen niiiin nautti!

Torstaina ponilla oli vapaapäivä, kun itse luuhasin kaverin kanssa...

Perjantaina kävin ohjasajamassa ponin läpi, ihan vaan puolisen tuntia niin, että sain sen rennoksi. Hepulla oli joku ihme kyttäys päällä koko ajan ja se oli kentän toisessa päädyssä aivan pähkinöinä joka kerran kun siitä mentiin ohi. En sitten tiedä mikä sillä oli, mutta kovin järkyttyneeltä vaikutti... Muuten kyllä huomasi ihan selkeästi, että selästä oli jumi auennut; poni liikkui paljon reippaammin ja takajalatkin liikkui entistä paremmin.

Windsor II

Gabriella


Tänään kävin ponin kanssa ihan maasta käsin juoksulenkillä. Heppua ei olisi aluksi kiinnostanut ollenkaan lähteä maastotielle, mutta pienen neuvottelun jälkeen sain ponin mukaan ja se olikin lopulta ihan innoissaan pinkomassa mamman kanssa.
Lenkin jälkeen käytiin pikaisesti suihkussa ja annoin ponille myslit ja suihkutin öttiäsmyrkyn (jota vihdoin sain aikaiseksi ostaa lisää...)

Huomenna Heppu saa varmaankin pitää taas vapaapäivän ja maanantaina olisi tarkoitus ajaa koulua/tarkkuutta kentällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti