keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

256' Kuuumaaaaaaa!

Huhhuh! On kyllä ollut melkoisen tuskaista elämä viimepäivinä. Mua ei vaan ole luotu näihin kolmenkymmenen asteen helteisiin. Hepat on myös viime päivinä laitumella näyttäneet olevan samaa mieltä; sen verran ryytynyttä sakkia sieltä on aina hiipinyt sisälle, vaikka tavallista aijemmin ovatkin päässeet viileään talliin. Heppukin on vihdoin suostunut irrottamaan otteensa talvikarvastaan ja enää on vain muutama haituva siellä täällä jäljellä :)


Ponin kanssa ollaan nyt maastoiltu harvinaisen paljon ajaen, kun on ollut niin lämmintä ja kenttä pöllyääkin niin kamalasti. Kerran saatiin maastoon seuraa Winski-hepasta ratsastajineen ja muutamaan otteeseen ollaan käyty ihan keskenämme pörräämässä pitkin metsiä.
yhden kerran käytiin ihan uusi lenkki, jota en ole koskaan aijemmin mennyt ympäri. Matkaa tuli silloin reilu kymmenen kilometriä, mutta vaikka poni ei ole pitkiin maastoiluihin tottunut, niin jaksoi se innoissaan juosta ihan kotiin asti.Nyt kun helteet on täällä, niin poni on päässyt suihkuun joka päivä ja ötökkämyrkkyä on kulunut taas enemmän kuin laki sallii.... Täytynee mennä heppatarvikeliikkeeseen hakemaan lisää (ja hipelöimään kaikkea ihanaa).

Eilen muuten voitin taas yli vuoden tauon jälkeen estepelkoni ja kävin kentällä ottamassa muutaman hypyn vuokriksellani Winskillä. Esteen korkeus oli huimat 50cm, mutta minulle oli ihan valtava saavutus että uskalsin hypätä sen täysin ilman paniikkia. Onnistuin jopa pysymään kyydissä ja vain kerran jäin jälkeen hypyssä :) Kyllä musta vielä esteratsastaja tulee....


1 kommentti:

  1. Ihanan kesäsiä kuvia! Täytyy tulla pyörähtään taas joku päivä ;-)

    VastaaPoista