torstai 23. toukokuuta 2013

253' Yleistä puuhailua

Juuri tässä latailen Savijärven videoita koneelle. Saatte niitä sitten samaan postaukseen Heidin kuvien kanssa :)

Poni sai viettää näyttelypäivän jälkeen ansaitun vapaapäivän. Kävin itse kuitenkin tallilla ratsastamassa nykyisen vuokrahevoseni Winskin ja syöttelin ponille vähän vihreää ihanan lämpimän ilta-auringon paisteessa. Jotenkin sitä taas sai kulutettua tallilla sen neljä tuntia ihan vaan lörpötellessä ihmisten kanssa. Perin kummallista! :P

Tiistaina Heppu joutikin sitten jo vähäsen hommiin, sillä innostuin raahaamaan vähän agilitykamppeita kentälle. Kokeiltiin ihan ihka ensimmäistä kertaa ikinä sellaista pientä vanerilla päällystettyä kuormalavaa, jonka päälle ponin oli tarkoitus nostaa etujalkansa. Mä en ehtinyt sitten paljon muuta kuin ohjata Hepun siihen lavan eteen, kun pallero seisoi jo varsin ylpeänä lavan päällä. Pitihän sitä tietenkin testata vielä monesti, ettei se nyt ollut ihan vahinko ja monen yrityksen jälkeen totesin, ettei se ollut.

Kokeilimme myös pitkän tauon jälkeen autonrengasta, johon poni laittoikin kiltisti molemmat koipensa pelkästään raipan kosketuksesta jalan taakse. Mamma olikin sitten jo näiden kahden tempun jälkeen ihan valtavan ylpeä fiksusta ruunastaan.

Vähän kuitenkin teki vielä mieli lisätä jotakin ekstraa noihin tylsiin seisomisiin esteissä, joten kokeiltiin josko esteen kiertäminen ympäri etujalat esteessä onistuisi. Lavan kanssa tämä toimi heti suht kivasti, tosin toiseen suuntaan kiertäminen tuntui ponista ensin täysin käsittämättömältä. Muutaman toiston ja palkitsemisen jälkeen poni tajusi kuitenkin toisenkin suunnan hienosti.
Kokeiltiin vielä samaa renkaan kanssa ja sekin toimi oikein kivasti muutaman toiston jälkeen.

Lisänä meillä oli tietenkn ihan perus pressu, jossa ei ole Hepun mielestä ollut koskaan mitään ihmeellistä. Lisäksi oli noin 50cm korkea hyppyeste.

Kyllä taas Hepusta huomasi, että kiinnostusta työntekoon kyllä löytyy, kun on jotain missä saa käyttää aivojaan ja joku joka vaatii tekemään :)

Heppu päivystyspaikallaan noin kaksi viikkoa sitten


Vähän orvokkeja takapihalta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti