keskiviikko 1. toukokuuta 2013

250' Pitäisikö tähän nyt keksiä jokin otsikko?

Kyllä taas on mielikuvitus valloillaan! Noh, kun mitään ihmeempää ei ole tapahtunut, niin ei mitään iskevää otsikkoakaan tule mieleen...

Viime postauksen jälkeen poni on liikkunut monipuolisesti sekä ajaen, ratsain, että ohjasajaen ja myös ihan narun päässä maastoillen. Herra on osoittanut epätavallisen paljon mielenkiintoa työntekoa kohtaan, joten on ollut varsin mukavaa treenailla.

Esteetkin ovat nyt palanneet talven jälkeen ihan kunnolla kuvioihin, kun ratsastajan kanssa hyppäsimme taas viimeviikolla. Mitään rataa ei vielä alettu rakentamaan, kun tyttö on vasta niin vähän hypännyt, että keskitytään ihan vaan sen oikean ponnistuspaikan löytämiseen ja hypyihin mukaan menemiseen. Tosi kivasti pelasivatkin jo molemmat viimeksi yhteen ja Heppukin pysyi reippaasta vauhdista huolimatta tarkkaavaisena avuille. Kyllä näistä vielä estetykkejä tehdään! :)

Itsen olen ponin kanssa tuuppaillut ahkerasti koulua Saviksen kisoja silmällä pitäen. Ajot onkin sujuneet tasaisen hyvin ja kyllä taas on saanut huomata paljon kehitystä viime vuoteen. Ainut pieni marisemisen aihe on edeleen kärryjen kanssa toisen kyljen aristaminen, (se jolle kaatui kärryjen kanssa viime keväänä) mutta luulen että se on enemmänkin mieleen pinttynyt tapa, kuin kivun aiheuttamaa. Täytyy nyt varmaan kuitenkin pyytää hierojaa käymään, kunhan karvanlähtö tuosta vähän rauhoittuu :)

Ainiin! Onhan tässä pari muutosta Hepun suhteen tapahtunut. Ihan pieniä tosin, mutta jotain nyt kumminkin. Elikkäs kuolaimet on menneet taas vaihtoon, mistä olen aika tosi ylpeä, kun miettii, että mistä muutama vuosi sitten lähdettiin:
Toinen pieni muutos on tullut ruokinnan puolelle, elikkäs olen nyt pari viikkoa antanut ponille aina liikutuksen jälkeen pienen määrän kauraa, mikä vaikuttaakin sopivan sille ihan hyvin. Aika varovasti olen sen kanssa aloittanut, mutta pikkuhiljaa kokeilemálla kasvatan määrää hiukan suuremmaksi. Tällä lesepuuro-kaura yhdistelmällä mennään siihen asti kunnes leseet on (vihdoin) syötetty loppuun ja pääsen katsomaan ponille jotakin sopivaa mysliä.


Kohtapuoliin olisi tarkoitus lähteä taas tallille, joten lisään nyt vain pikaisesti muutamia kuvia tylsästi pötkönä tänne loppuun...
Anteeksi tavallista heikompi laatu ja keskellä kuvia oleva epämääräinen harmaa löntti. Onnistuin taitavana ihmisenä tökkäämään nenäni linssiin juuri ennen kuvailuja... Ei. Älkää miettikö että miten.
Maisemaa loppukäynneistä maastossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti