sunnuntai 26. elokuuta 2012

203' Kipeä kuski...

(Kirjoitin tän postauksen eilen illalla, mutta koska jouduin jälleen säätämään youtuben kanssa, niin julkaisen tämän vasta nyt)

Ihan mahtavaa olla nyt kunnon räkätaudissa, kun just on koulu alkanut, eikä olis ehkä ihan paras mahdollinen aika ottaa poissaoloja kursseilta... Noh, toivotaan että maanantaiksi vähän tästä tervehdyn.

Edellisestä tallikäynnistä tuntuu olevan ikuisuus, vaikka vastahan mä torstai-iltana siellä kävin. Perjantai ponilla oli vapaa, kun olin siellä kyläjuhlilla esiintymässä ja sen jälkeen jäin sinne kylälle kaverin luo yöksi ja sain vasta nyt illalla kyydin kotiin.
En ole varma, että ehtikö kaveri käydä tänään liikuttamassa ponia, kun en muistanut ihmisten aikaan soitella, enkä enää viitsi. Täytyy varmaan huomenna vielä soittaa ja tarkistaa.

Mutta siis palataan siihen torstaihin. En viitsinyt ponin kanssa kärryilemään lähteä, koska maastoon meni pari ratsukkoa ja myös kentälle tuli yksi hevonen. Oli siis parasta olla vaarantamatta muiden turvallisuutta.

Ihan hyvä valinta oli kyllä jättää ajelut väliin, sillä kun ohjasajoin ponia kentällä se toimi kuin unelma!  Oikeasti se kantoi itsensä paremmin kuin koskaan ja toimi tosi pienillä avuilla. Olispa vaan sattunut olemaan kuvaaja paikalla! Ihan peruspyörittelyjä tein kentällä; paljon siirtymisiä ja ympyröitä sekä kolmikaarisia. Otin myös vähän laukkaa kumpaankin suuntaan ja poni oli edelleen hyvin kuulolla ja laukka rullasi mukavasti.

Huomenna, jos kaveri on käynyt tekemässä ponin kanssa jotakin, niin ajattelin käydä siellä maastossa ajaen. Jos ei, niin täytyy kyllä harkita kahdesti, sillä ponilla voi olla hieman ylimääräistä virtaa, kun oli perjantainkin vapaalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti