tiistai 7. elokuuta 2012

196' Ohjasajoa

Nonii nyt sitten vielä toinen postaus saman päivän aikana :D  No, mut kirjotetaan nyt kun on aikaa ja mielenkiintoa.
Lähdin siis tossa puolenpäivän aikoihin valumaan tallille päin. Mukaan pakkasin normi kamppeiden lisäksi Hepulle uuden ruokakipon ja kuivaa leipää sekä omenan. Muistin tänään jopa antaa sen omenan ponille! Just lähtiessäni tosin vasta, mutta kumminkin.


Tehtiinhän me tänään ihan töitäkin, yllätys yllätys ohjasajettiin... Poni oli jälleen tosi kevyt edestä, eihän tällä nyt voi olla mitään yhteyttä noiden vapaapäivien kanssa, eihän? Noh, mutta kivaahan se on kun poni toimii. Pidätteet meni tosi hyvin läpi, pelkkä käsien nyrkkiin puristaminen riitti. Ylös päin siirtymiset olikin sitten taas vähän hukassa, mutta kun vaihdoin oman nysän ajopiiskani hetkeksi juoksutusraippaan, niin alkoi tapahtua.
Suurimmaksi osaksi ajoin tänään ympyrällä, mutta välillä kävin myös ponin takana vähän herättelemässä.

Ainiin, koin tänään herätyksen laukannostoissa! Tajusin, että kun itse en tee siitä laukasta niin isoa juttua, niin ponikin säilyy paljon rauhallisempana ja nostaa välillä jopa pelkästään äänellä käskettäessä. Ihan mahtavaa :)


Putsailin tänään myös pikaisesti Hepun valjaat ja pyyhkäisin niitä vähän rasvan kanssakin läpi. Samalla sitten huomasin, että toi meidän piiska alkaa olla oikeesti vähän kärsineen näköinen, kun sain nyhtäistä sen päästä puolet siimasta pois, kun se roikkui kiinni enää vain yhdellä langalla :/ Nyt sitten yritän metsästää itselleni jostain riittävän lyhyen valjakkopiiskan, mutta tuntuvat olevan vähän kiven alla. Hööksissä kai pitäisi niitä olla, mutta sinne suuntaan ei oikein taida mitään asiaa olla vähään aikaan, ellen sitten saa suostuteltua äitiä viemään, mutta se taas tietäsi sitä, että joudun samalla reissulla IKEAan :S Ja se ei välttämättä ole niin hirmuisen kiva juttu.

Vaanin kamerani kanssa puskassa, niin Heppukin kiinostui :)

5 kommenttia:

  1. Tää blogi on vaa nii kiva, tykkään :)) toi kielikuva on paras, vaikka multaki niitä löytyy ;) (ponisi normaali?) voi luoja, ku tästä tuli kauhee tökkivä, jos tajuut, mut lyhyesti nyt vaa, tää blogi on hyvä, kuvat on kivoi ja nii :))

    -se sun "kaveris" ;)

    VastaaPoista
  2. Haha :D salainen kaverini... Mä en edes huomannu tota kuvaa ottaessani, että se kieli oli ulkona. Vasta kun koneella katoin, nii ihmettelin et kukahan tän kuvan on ottanut, kun en itte huomannut kieltä :)
    Tää ulkoasu nyt vielä vähän tökkii, kun pitäis saada uus banneri :/

    VastaaPoista
  3. Salainenpa hyvinkin ;) haha, okei :D ai, kui? Ei se kännykäl kattoen ainakaa (mulla), eikä koneellakaa (tosin en koneella kauheesti blogei lue...) ja sitä paitsi, se on hieno ;)

    VastaaPoista
  4. Aijaa, olen sokea, SE ON UUS! :D no, mut, hieno se on kuitenki :D

    VastaaPoista