tiistai 5. kesäkuuta 2012

173' Video eilisestä ohjasajosta

Laitan nyt videon eilisestä, kun jaksoin vähän leikellä sitä, jottei tarvitse tuijottaa välillä tyhjää kenttää...


Tänään menin tallille iltapäivästä, koska käytiin aamulla äitin kanssa Mäntsälässä puutarhalikkeessä. Takaisin tullessa poikettiin johonkin hevostarvikeliikkeeseen jonka niemä en nyt muista. Sieltä tarttui mukaan pikku talikko traikkuun ja heppanameja.
Ponilla oli tänään hirveä sählääminen päällä koko ajan, koska se joutui lähtemään laitumelta nyt ekaa kertaa ennen muita. Eli koko ajan kun harjasin sitä pesarissa, se huusi ja steppasi. Sama meno jatkui vielä kentälläkin, eikä liinan päässä olisi millään voinut liikkua eteen. Muutaman kerran hypytin ponia pienen ristikon yli, mutta koska kentälle tuli Tiia ja Ilke ajamaan ja yksi ratsukko, niin en sitten enempää viitsinyt hypyttää. Huomenna kaveri saa tulla hyppäämään ponilla enemmän, niin ei haittaa vaikka tämänpäiväiset suunnitelmat menikin vähän pipariksi.
Lopuksi käytiin vielä käppäilemässä Tiian ja Ilkeen kanssa maastossa.
Ponilla tuntui tänään ihan vähän pulssi etujaloissa, mutta turvotusta ei ollut ollenkaan. Yleensä ekat päivät vihreellä laittaa ponin jumiin, mutta nyt ei nähtävästi ollut ainakaan vielä niin pahasti kuin yleensä.
Huomenna siis vuorossa hyppelöt, mikäli poni on edelleen ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti