sunnuntai 20. toukokuuta 2012

163' Hyppelöitä

Tänään oli ponilla taas vuorossa ratsastusta, esteiden merkeissä tällä kertaa. Rakennettiin kaverin kanssa viiden esteen rata ja laitettiin velä pari maapuomia. Esteet oli noin 30-50cm korkuisia, eli semmosia joista poni pääsee ihan keposesti yli, jos vain sattuu haluamaan ;)
Verkkailivat ravissa tehden ympyröitä ja tullen muutaman kerran maapuomeja, jonka jälkeen alkoivat aika pian tulla ristikoita. Heppu kulki alusta asti tosi reippaasti, mutta oli vähän laiska hypyissä. Kun sitten alettiin hyppäämään esteitä ratana, niin poni syttyi ihan silmissä! Kaverikin sanoi, että nyt ratsastetaan niin kuin uusintaradalla ja meno oli kyllä oikeasti ihan mahtavan vauhdikasta ja sujuvaa :) Poni kääntyi tosi hyvin, mutta välillä yritti oikasta jollekkin esteelle ja tuli sitten välillä tosi vinoon, kun kaveri ei saanut sisäpohjetta läpi. Suurimman osan ajasta herra kuunteli kuitenkin tosi hyvin, eikä kaahannut pidätteistä läpi niin kuin yleensä.


Katsokaahan HD:na, mikäli netissä riittää nopeus :) Näyttää huomattavasti paremmalta.


Mä kävin sitten vielä ratasastamassa Mummolla kentällä. Verkkailtiin puomeja ravaillen, kun kaveri samalla siivoili esteitä pois kentältä. En mennyt kuin puolisen tuntia, kun oli menoa talleilun jälkeen, niin tuli vähän kiire. Poni oli kuitenkin tosi hyvä ratsastaa, ei kaahottanut, eikä muutenkaan sählännyt. Lopussa myötäsi hyvin niskasta ja polki hyvin alleen. Myös laukanvaihdot sujui mukavasti, kun niitä muutamat loppuun tein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti