lauantai 26. toukokuuta 2012

165' Loppuviikko

Taas vähän venähti tuo postausten väli, mutta kun ei ollut mitään kuvia, eikä edes mitään erityistä kerrottavaa, niin ajattelin laittaa kaiken näin yhteen postaukseen.

Keskiviikkona kävi tosiaan pikkuratsastaja, ja tehtiin puolisen tuntia kentällä erinäisiä kiemuroita ja tehtävärataa, johon sisältyi pressun ali ratsastusta ja pujottelua. Jossain vaiheessa tyttöä ei enää kiinnostanut norkoilla kentällä, joten käytiin pieni käppäilylenkki tiellä. Ponilla oli tietenkin vain ruoka mielessä, joten kiskottiin sitä sitten useampaan otteeseen pois ruohotupsuilta.

Torstaina poni sai viettää vapaapäivää, kun olin itse kavereiden kanssa leffassa ja meni niin myöhään etten enää tallille lähtenyt könyämään...

Eilen pääsin sitten vihdoinkin liikuttamaan ponia itse ja hyvillä fiiliksillä tulin tallille. Kun sitten kävelin pihaan, huomasin, että koiratarha on täynnä poneja. Sain sitten kuulla tallinpitäjältä, että kaikki karkulaiset oli teljetty sinne, jotta pysyvät aidoissa. Rolla ja Heppu oli siis saanut kaadettua pätkän aitaa tarhastaan ja kipittäneet laitumelle syömään... Ilkekin oli nähtävästi sitten tullut langoista läpi, koska sekin oli saanut saman tuomion. Noh, ainakin Heppu oli liikkunut tarhassa tänään enemmän kuin yleensä, kun Ilke oli pitänyt liikkeessä ;) Pari pintanaarmuakin oli tohelluksessa tullut, mutta ei mitään vakavaa.
Kävin ensin liikuttamassa Mummon kentällä. Noin tunnin taas tuuppailin sen kanssa ja rouva kulki kerrankin nätisti! Ravisäivtöissä tosin piti taas vähän kaahottaa, mutta muutaman yrityksen jälkeen sain pari ihan hyvääkin väistöä.
Mummon jälkeen laitoin Hepun valjaisiin ja suuntasin kentälle. Ohjasajoin siellä vilskeessä ehkä puol tuntia ja poni kulki ihan mukavasti, vaikka kentällä oli katsojia ja yksi valjakko sekä suokkivarsa treenaamassa näyttelyyn. Välillä tuli tosi hyviä pätkiä, joissa poni liikkuin oikeasti hyvin eteen ja käytti myös niitä takasia. Välillä takajalat taas vaan raahautui perässä ja kuski sai niellä pölyä...
Heidi oli pitkästä aikaa kuvailemassa, joten saatte nauttia mahtavista kuvista :)
Tänään on vuorossa ponin pikainen juoksutus, ehkä maapuomien kanssa, jos jaksan laittaa niitä, ja sitten pesulle ja poni pakettiin :) Menen tallille vasta illemmalla, jottei poni ehdi enää ulos sotkemaan itteään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti