torstai 10. toukokuuta 2012

158' Harjun reissu

Olihan vähän erilainen päivä eilen :) Monta tuntia päivästä vierähti siellä Harjussa soveltuvuuskokeiden merkeissä ja oli kyllä aika ryytynyt olo kun kotiin pääsin, joten en lähtenyt enää poni liikuttamaan... Oli kuitenkin ihan mukavaa nähdä vähän usia paikkoja ja muutama vanha tuttukin. Kokeet itsessään meni ihan hyvin, vähän heposen harjailua ja taluttamista. Haastattelussa en nyt ehkä oikein loistanut, mutta kyllä siitäkin ihan kunnialla selvittiin :)

Tänään oli vuorossa Mummolla ratsastusta. Poni oli tosi kiva ratsastaa tänään kun jaksoin tuupata oikein kunnolla koulua. Meinasin tosin välillä tukehtua kentälle mustissa ratsastushousuissa... Jäi kuitenkin hyvä mieli treenistä, kun sain taas ponin liikkumaan rennommin ja myötäämään.
Kaveri oli samaan aikaan ratsastamassa Hepulla ja herra osasikin olla suht nätisti. Ympyrällä laukatessa tosin yritti valua portin suuntaan, mutta ei sentään ryöstellyt.

Hepun kesäkarva vuonna 2010 sais kyllä pudottaa jo sen talviturkkinsa...

En tiedä ehdinkö huomennakaan tallille, mutta jos ehdin, niin ajan ponilla, mikäli kentällä ei ole ketään jäämässä meidän alle. Ja poni joutuu kyllä tekemään hommia tasan niin kauan että osaa kulkea nätisti, jos siis keksii taas jotain temppuja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti