sunnuntai 6. toukokuuta 2012

156' Jumppailua

Heräsin tänään jostain syystä jo viideltä aamulla, enkä enää saanut nukuttua. Sinnittelin sitten sängyssä puol kasiin asti, mutta luovutin sitten ja päätin lähteä kerrankin ajoissa tallille. Ysiltä olinkin jo Ilolassa hakemassa Mummelia sisään harjattavaksi. Väänsi taas sen kanssa kentällä koulua ja tänään se vääntäminen tuotti myös vähän tulosta! Lopussa sain ponin kulkemaan rentona, peräänannossa ja muotokin oli ihan mukava :)

Mummon jälkeen käsittelyyn pääsi Heppu. Laitoin kärryt perään ja lähdettiin avustajan kanssa kentälle. Poni ei vikuroinut tänään yhtään, joten taluttaja sai kävellä koko ajan naru löysänä ponin takana. Ei oltu taaskaan kuin joku 15min, vähän ravia ja käyntiä uralla ja sitten lähdettiin takas talliin.
Riisuin sitten ponin valjaista ja suunnattiin takaisin kentälle. Juoksutin Heppua hetken molempiin kierroksiin liinassa ja kokosin sitten ympyrälle neljä puomia peräkkäin yhden askeleen päähän toisistaan. Tultiin niitä ravissa molemmista suunnista, poni olis tosin halunnut jostain syystä laukata(?) ja huilittiin sitten hetki.
Nostin kolme puomeista kavalieteiksi, edelleen askeleen päähän toisistaan ja tultiin niitä laukassa. Poni toimi tässä ihan mahtavasti, vaikka en olekkaan hirveesti innareita, tai yleensäkkään sarjoja sillä hyppyyttänyt. Nostin sitten lopuksi yhden kavalieteista noin 50cm esteeksi ja tultiin sarjaa vielä muutama kerta kumpaankin suuntaan.
Jäin vielä hetkeksi tallin eteen syöttämään ponille vihreetä, ennen kuin vein sen tarhaan.


Ei tainnu talven kova treeni oikein purra tohon heinämassuun...

Laitumet vihertää jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti