perjantai 4. toukokuuta 2012

154' Ekat ravipätkät ajaen!

Taas on vierähtänyt muutama päivä viime postauksesta ja olihan taas miettiminen, että mitä tehtiin milloinkin :D

Noh, Keskiviikkona ponilla oli ihan täysin vapaapäivä, enkä edes käynyt tallilla.

Torstaina kokeiltiin taas kärryjä perään ja tällä kertaa laitettiin ne ihan kunnolla kiinni. Lainattiin ravivaljaat, jotta ei vetoliinta olis heti ponin jaloissa jos jotain keksii. Ihan nätistihän tuo meni, kahden taluttajan kanssa tosin ja ravissa yritti hiukan kiihdyttää, mutta ei kumminkaan varsinaisesti ryöstää. Heti sille kuitenkin tehtiin selväksi, ettei tahti saa kiihtyä piiruakaan ilman lupaa. Ei menty kuin ehkä kymmenen minuuttia ja yhteensä vain parin kierroksen verran ravia. Lopetettiin sitten siihen ja mentiin riisumaan poni valjaista. En edes ohjasajanut sen jälkeen, koska halusin, että poni tajuaa, että kun käyttäytyy niin pääsee pois töistä.

Tänään sitten ohjasajoin ponia kentällä ja se meni ihan mahtavasti! Heppu ei oo mennyt ohjasajaen ikinä noin hyvin ja kuuliaisesti. Tänään tosin keskityin itsekkin ihan tosissani ja yritin pitää käden mahdollisimman vakaana.  Pyöritin poni kentällä noin 45min ymyröitä ja siirtymisiä tehden.
Laitoin tänään myös viestiä SSPY:hyn ja kysyin, josko voisin vaihtaa luokkaa ajosta ohjasajoon, niin päästäis sinne Savikselle :) Saa nähdä onnistuuko...

Huomenna tulee pikkuratsastaja ja tarkotus olis laittaa poni ja ratsastaja oikein kunnolla töihin :D Kouluvääntöä kentällä ja ehkä loppuverkat maastossa jos hyvin sujuu. Sen jälkeen mulla olis vielä reissu toiselle tallille kaverien hevosta ratsastamaan, kun ne on itse matkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti