lauantai 21. huhtikuuta 2012

146' Ongelmat jatkuu...

Torstaina Heppu sai taas hyppiä esteitä ja kaveri kokeili mennä sillä pari kertaa vähän isompaa. Poni nielsi muutaman kerran , joten madallettiin hiukan ja sitten poni suostuikin hyppäämään. Mä olin site samaan aikaan Mummon kanssa hyppäämässä ja uskaltauduinkin menemään pariin kertaan huiman 60cm esteen! Suurimmaksi osaksi hypättiin kuitenkin vain niitä 40cm ristikoita... Jäi kuitenkin tosi hyvä fiilis tuosta hyppykerrasta ja voin jopa sanoa että pitkästä aikaa oikeasti nautin hyppäämisestä :)

Eilen satoi koko päivän joten päätettiin pikkuratsastajan kanssa, ettei mennä sinne kaatosateeseen, vaan jätetään suosiolla ensiviikkoon.

Tänään sitten aikomuksena oli ajaa muutaman kerran läpi se driving class vaikea ohjelma, mutta toisin vaan kävi. Poni kun oli jo tallissa ihan ADHD, enkä edes meinannut tunnistaa sitä samaksi poniksi. Kun sitten päästiin kentälle, oli Hepun tarhakaveri Rolla siellä harjottelemassa ajohommia. Parikymmentäminuuttia sitten tehtiin töitä käynnissä, ettei häirittäis Rollaa. Kun Rolla lähti ja saatiin koko kenttä käyttöömme, niin aloin heti ravailla. Poni oli kuitenkin ihan eri mieltä asiasta ja kaahotti vaan ympäri kenttää kiemurrellen, eikä mitkään avut menneet läpi. Yritin jonkin aikaa vääntää asiasta ponin kanssa, mutta kun se ei tuottanut tulosta, suunnattiin takaisin talliin ja vaihdoin valjaat liinaan. 
Pyöritin ponia sitten kentälle ensin molempiin kierroksiin ja katsoin ettei onnu tai mitään. Poni liikkui ihan normaalisti, vähän protestoi kun pyysin laukkaa, mutta ei liiemmin kuitenkaan riehunut. Tehtiin sitten taluttaen vielä väistämis- ja pysähtymisharjoituksia, jonka jälkeen suunnattiin vielä maastoon kahlaamaan vesilätäköihin.

Tallissa sitten huuhdoin ponin jalat ja laitoin yönsilmiin vauvaöljyä, kun ovat taas kasvaneet niin pitkiksi, että pitäis repiä vähän pienemmäksi. poni sai vielä puuron ja pääsi sitten ulos päiväheinille.

Ennen lähtöä putsasin ja rasvasin velä valjaat ja suitset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti