keskiviikko 16. marraskuuta 2011

77' Lahnailun maailmanmestari...

Poni on taas ollut erityisen laiska pari viimeistä talleilukertaa ja näyttää että se olis lihonnut vielä entisestäänkin... Nyt odotan oikeesti sitä lumien tuloa, että päästään hankeen treenaamaan. Aijon tosiaan kutistaa tuon mahan kevääseen mennessä!
Maanantaina Heppu oli vaan 15min liinassa, vähän palauttelua sunnuntain rankasta maastosta. Olisin mieluusti pitänyt sitä liinassa kauemminkin ja vaikka laittanut puomejakin, mutta mulla oli ratsastustuntu Mummolla, joten ei ollut enempää aikaa Hepun liikutukseen.
Eilen ponille tuli pikkuratsastaja tunnille, oli pakkasta ja kenttäkin kohmeessa, mutta mentiin silti sinne kun oli jo pimeää.
Heti alkukäyntien jälkeen poni päätti olla tekemättä mitään ja ratsastaja sai puoli kierrosta käskeä ponia raviin ennenkuin herra suvaitsi ottaa muutaman laiskan raviaskeleen. Kun olivat muutaman kerran yrittäneet ravata otin ponin liinaan, pitkän juoksutusraipan käteen ja otettiin käynti-ravi siirtymisiä liinassa. Jopa tässä poni yritti aluksi luistaa, mutta kun piiska viuhahti pari kertaa ilmassa, tuli karvajalkoihin liikettä -edes vähän. Ratsastaja oli jo tässävaiheessa niin jäässä, että otettiin satula pois. Ilman sitä sujui hieman paremmin, mutta siirtymiset oli edelleen tahmeita ja ravi laiskaa. Menivät siinä tehtävää jossa oli pari maapuomia, jotta poni olisi edes hiukan joutunut miettimään miten ne koivet liikkuu. Kun saatiin ponilta pari onnistunutta tehtävän läpimenoa, otettiin loppukäynnit ja tehtiin vielä muutama maailmanympärysmatka.
Jos huomenna ei ole ihan älyttömän kylmä, voisin mennä skootterilla tallille ja yrittää ajaa ponin. Jos on liian kylmä skobolla menoon, meen varmaan sen kanssa maastakäsin lenkille tielle, tai ohjasajan/juoksutan sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti