lauantai 5. marraskuuta 2011

72' Maastoilua ja ratsastusta.

Eilen kaveri tuli taas ratsastamaan ponilla. Olin pitämässä heille "tuntia". Poni ei tällä kertaa ollut läheskään niin hyvä kuin viime viikonloppuna, mutta kyllä se nyt ihan kiitettävästi liikkui. Laukannostot oli vähän hukassa aluksi, mutta nekin alkoi alku sähläyksen jälkeen toimia ihan ok. Mentiin siinä kentällä vajaa tunti, jonka jälkeen minä lähdin kotiin ja kaveri meni loppuverkat maastossa.
Tänään ajoin ponin maastossa. Mentiin aika reipas lenkki, paljon ravia ja vähän laukkaakin. Kun mentiin kotoa poispäin poni oli taas aivan lahna, ei voinut liikkua muuten kuin tappavan tasaista hölkkää... Kotiinpäin tullessa meinasi ajoittain lähteä jopa käsistä, kun sai ottaa pari laukkaspurttia.
Ravattiin ihan tallin pihaan asti ja mentiin siitä sit käppäilemään kentälle. Taivuttelin ponia vähän käynnissä, kyllähän se peräänantoa haki, mutta askellus meni taas hiipimiseksi ja suorana kulkeminen tuntui olevan järjettömän hankalaa...
Yhtään julkaisukelpoista kuvaa en siellä hämärässä saanut, joten niitä ei tänään tule, ehkä saisin huomenna napsittua jotain parempia. Ja ehkä jotain pientä videopätkääkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti