tiistai 20. syyskuuta 2011

50' Ei mikään huippupäivä :/

Tänään piti tulla pikkuratsastajan, mutta hän ei sitten päässytkään joten ajoin ponin kentällä. Alkuun Heppu vaikutti vielä ihan hyvältä, mutta kun rupesin sitä käynnissä taivuttelemaan, niin sain huomata taas vaihteeks että ponia ei saa taivutettua vasemmalle yhtään. Ihan oli kun mikäkin rautakanki toiseen suuntaan, toiseen taas taipui kun unelma. No ajoin sitä sitten vasempaan kierrokseen käynnissä ja ravissa jonkun aikaa ja yritin epätoivosesti taivutella sitä, laihoin tuloksin tosin... Kyllähän se tietty vähän vertyi, mutta ei kulkenut kyllä läheskään yhtä hyvin kuin toiseen kierrokseen. 
Tän jälkeen annoin ponin kävellä pitkin ohjin hetken ja aloin sitten nostella laukkoja. Heti ekan noston jälkeen kun yritin hiljentää takas raviin, oli vauhti semmosta hirveetä kaahausta ja pidätteet ei mennyt ollenkaan läpi. Päätin sit seuraavan noston jälkeen antaa ponin laukata kun virtaa tuntui taas riittävän, ja tämähän päästeli varmaan neljä kierrosta laukkaa ilman yhtään eteen ajavaa apua ja tajusi vasta sen neljännen kierroksen jälkeen ettei kukaan pyydä sitä tekemään mitään. Annoin ponyn sit kävellä hetken, kun puuskutti niin kovin. Sen jälkeen sama laukka säätö toiseen kierrokseen, mutta tällä kertaa poni ei laukannut kuin pari kierrosta ja hiljensi sitten raviin. 
Päätin sitten että en jaksa enää vääntää ponin kanssa, joten lähdettiin maastoon loppuhölkälle. Käytiin hölkkäämässä semmonen vajaa kilometri ja loppuun tietysti käynnit. Tallilla poni suihkuun ja loimi niskaan :)
OmOmOm....

Aaahh... vihdoinkin ruokaa :3
Huomenna ponilla on varmaankin vapaapäivä, taas vaihteeksi.... Ja torstaina kaveri tulee sitten ratsastamaan, ja saakin kyllä taivutella ihan kunnolla tuota öttiäistä! Heppu joutuu nyt vähän rankempaan reeniin kun aikasemmin, koska tämä entinen liikuntamäärä ei selvästikkään riitä pitämään ponia solakkana... Se  taas taunnut lihoa jonkun verran, piti meinaan löysätä loimen mahavöitä :S Eli nyt vaan tiukkaa reeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti