torstai 8. syyskuuta 2011

42'Kaikkea sekalaista taas...

Elikkäs, en oo nytkerenny postailemaan, kun on ollu koulun ja soittoharrastuksen kanssa vähä kiireitä, mut nyt jos ehtis jonkunlaisen postauksen väsätä :)
Eli siis pikkuratsastaja ei tullutkaan tiistaina, koska satoi kaatamalla vettä ja maneesin kaltaista hienouttahan ei meidän tallilla ole, eikä edes missään lähellä... Yritetään nyt sitten "tuntia" uudestaan perjantaina.
Itte kävin eilen juoksuttamassa Hepun, kun ei ollut aikaa lähteä ajamaan kunnolla enää sillon illalla. Poni ei oikein viittinyt käyttää takaisaan vaan ne tuli jossain kilometrin perässä, joten otettiin sitten verkkojen jälkeen ensin puomeja ympyrällä, ensin tiheästi, että joutui oikeesti kattomaan miten jalkansa asettaa, ja sit vähän väljemmin. Ja sitten seuraavaks pieniä kavalietteja ravissa ja laukassa. Ne meni kyllä aika huonosti kun poni ei oikein tajunnut nostella kinttujaan kunnolla, mutta ainakin se meni yli eikä yrittänyt kierrellä ja kaarrella...
Loppuun sit kokeiltiin sivuohjia, ja kyllähän se tajus vähän jo myödätäkkin niskastaan :) Laukkaa ei kyllä tajunnut nostaa, mutta empä sitä hirveemmin vaatinutkaan kun vielä niin alussa on nuo kokeilut. Ja pari kuvaakin löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti