maanantai 5. syyskuuta 2011

40' Maastoilua

Tänäänhän olis siis tarkotus vielä vääntää kentällä koulua ja kokeilla jotain sivuohjahärpäkkeitä, mutta kun menin tallille, oli kentälle menossa ratsastaja, joten en sitten viitsinyt sinne enää kärryillä mennä.
Harjasin siis ponin huolella ja laitoin oikein pintelitkin ja sitten nokka kohti maastoa!
Käytiin aika perus lenkki, eli ensin vähän käyntiä ja hölkkää, sit reipasta ravia ja laukkapätkiä. Kotiinpäin tultiin sitten ihan vaan hölkällä, ettei tuo otus nyt heti alkuun ihan läkähdy kun on jo talviturkkia ruvennut mokoma kasvattamaan :)
Tallilla sitten heitin ponin pesariin ja jätin sen irti niin kun yleensäkkin ja menin itse heittämään kypärän ja raimon satulahuoneeseen. Mutta kun sitten pääsin takaisin pesarille, ei poni ollutkaan kiltisti paikallaan odottamassa, vaan hiippaili rehulaa kohti käytävällä. Kun sitten vein sen takasin pesarille, niin sillä oli hirvee onglema seistä paikoillaan. Otin sitten nopeesti suitset pois ja laitoin ponin ketjuihin että ei ihan käytävälle asti hilluis. Mut ei sekään auttanu, vaan poni vaan sahas edestakasin ja steppaili kun mikäkin villivarsa. valjaat sain suht kunnialla pois, mutta kun tuli pinteleiden vuoro, niin jouduin kyllä aika monta kertaa ponskille ärähtämään, kun ei jalat pysyneet maassa ja poni vyöryi koko ajan päälle. Sit suihkutin koko ponin lämpösellä vedellä ja kylmäsin jalat letkulla. Heitin ponin lopuks pihattoon ja annoin pari pikku omppua :3
Ja nyt niitä kuviakin sit löytyy muutama :D

 Sain sitten vielä kiinnitettyä ton Vermosta ostetun kyltinkin. Se on jotenkin just osuva Hepulle :D
Huomenna tulee sitten pikkuratsastaja taas pitkästä aikaa, pitänee varmaan ihan perushommia hänen kanssaan tehdä kun on ollut parin kuukauden ratastustauko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti