perjantai 2. syyskuuta 2011

37' Oma koti kullan kallis.

Heips! Eilen meni tallilla vähän myöhäseks, joten en sitten enää jaksanut postailla, mutta kerrompa nyt vähän eilisestä tässä samalla :)
Eli eilen oli aika sateista ja sain heti tallille ajaessa sadekuuron niskaan ja kun pääsin perille tuli ukkoskuuro päälle. No, jouduin sit oottelemaan sisällä jonkin aikaa ennen kun pääsin lenkille. Mentiin tällä kerta yksin, kun kavereille oli tulossa valmentaja pitämään tuntia. Mentiin Hepun kanssa pellolle ajelemaan, ja kuten arvata saattaa, nii oli aika kuraista... Pyöriin tarttu niin paljon mutaa, että ne otti lokasuojiin kiinni, joten lisävastusta tuli jonkin verran. Mut poni oli ihan super! Tai no käynnissä ja ravissa se oli ihan normi ja oikeestaan tosi jäykkä vasemmalle, mut laukka! Se oli jotain taivaallista :D Poni laukkasi tosi nätisti rauhallista laukkaa, eikä ees yrittänyt laskea raville tai kaahata. Nostot ja siirtymiset oli tosi hyviä ja muutenkin jäi hyvä maku suuhun tuosta reenistä :) Jouduin tosin aika kauan hinkkaamaan niitä kärrejä puhtaak, mutta se nyt on sivuseikka.
Mutta tänään siis kuskattiin poni kotitallille :) Saatiin se hyvin koppiin ja tosi nätisti sieltä poiskin. Heppu oli ihan onnessaan kun pääs rollan kanssa pihattoon kahestaan ja sai paaaaaljon omppua ;) Olihan tallille tossa toissapäivänä tullut uusi heponenkin, pitäis varmaan tutustua siihen ja sen omistajaan huomenna jos satutaan  samaan aikaan :)
Nyt sit joku melko huono kuva jonka kaveri ehti napata sillon yks päivä just ennen kun kamerasta loppu akku...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti