tiistai 23. elokuuta 2011

32' Kaikkea sekalaista.

Ei oo taas tullu muutamaan päivään postailtua, kun on ollut vähän kiirettä, mut nyt voisinkin sitten kertoa kaikkien kolmen päivän tapahtumat.
Eli sunnuntaina käytiin päästelemässä sänkkärillä taas täysiä ja oli iha sika kivaa :D Poni pysy yllättävän hyvin lapasessa, vaikka toinen hepo laukkas edessä tuhatta ja sataa.
Maanantaina värkättiin sit "kenttä" sinne sänkkärille, kun se on niiden naapurien pelto niin saatiin tehdä sinne väliaikais kenttä. Litettiin vaan muutama tolppa ja yks kierros sähkölankaa. Se toimi ihan hyvin, paitsi että mulla loppu Hepun kanssa tila kesken, kun poni vaan kaahas ja kaahas ja rynni sen toisen hevosen perään aina kun se lähti ravaamaan... Siirryttiin sit Hepun kanssa kentän ulkopuolelle säätämään jotain. En saanu ponia yhtään kuulolle vaikka kuin yritin, joten päätin sit tehä vaan käyntityöskentelyä ja taivutella sitä ihan rauhassa. siinä se sentään meni suht ok, vaikkakin välillä meinas lähtee ryöstää toisen perään. Mut tulipahan ajettua ponia nyt käynnissäkin kunnolla tuntumalla, mitä en kovin usein jaksa tehä, kun se on jotenki, noh, tylsää? :D Mut kävin maanantaina viel agrimarketissa ja ostin tummansiniset pintelit ja riimun. Aattelin että voisin käyttää pinteleitä vähän niinku tukemassa kun mennään rankempia reenejä ja harjotellaan laukkaa kentällä, ja sit tietty sillon kun mun kaveri hyppää sillä niin suojaamassa. Ja riimu oli (jes!) sopiva!!! Ja ihan hianohan se oli, semmonen beige jossa lukee turvalla ja niskassa hopeisella sen merkki, jota en osaa kirjottaa :S Mut kuvia niistä kummastakaan ei oo, kun vein ne suoraan tallille...
Tänään käytiin sit hölkkämaastolla naapurin ponin ja sen varsan kans. Ja tietenki tuli kunnon rankkasede, ja oltiin ihan litimärkiä... Mut poni meni ihan ok, mitä nyt oli vähän laiskan tuntunen kun ei ollu vetohevosta, mut niinhän se yleensäkkin on.
Huomenna ponyllä onkin sit vapaapäivä, kun mä meen tunnille vuokriksella, mutta ehkäpä sitten ylihuomenna kouluilua tai irtohypytystä? Pitää nyt kattella :)
Tää nyt on sielt mökiltä, mut ompahan nyt joku kuva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti