sunnuntai 7. elokuuta 2011

23' Mitäs me mökkihöperöt! 8)

 Saatte olla ylpeitä musta! Jaksoin kaivaa läppärin kassista jo toistamiseen, koska puhelin ei, yllätys, yllätys, suostu vieläkään bloggerin kanssa yhteistyöhön -.- Huomasin kans just että kameran usb kaapeli on jääny kotiin, joten en sitten voikkaa siirtää niitä mökkeilykuvia koneelle... Eli saattekin sitten odottaa niitä vielä vähän aikaa :)
Olen nyt parina päivänä taas ajellut Hepulla semmosta 40 minuutin lenkkiä, enimmäkseen hölkkää ja välillä reippaampaa ravia. Poni Suostuu kulkemaan siinä tielläkin ajoittain ihan mallikkaasti ja kantaa ittensä välillä ihan hyvin, välillä taas kulkee huuli pitkällä ja kurottelee ruohonkorsia... Mutta oon saanu treenattua siirtymisiä ja temponvaihteluita ihan hyvin.
 Eniten huolta tällä hetkellä tuottaa alku ja lopputervehdykseen tulo, koska pysähdyksen pitää olla suoraan ravista, ja liikkeelle lähteä raviin pysähdyksestä. No, mut pitää vaan lämmittelyssä yrittää ajaa poni hyvin kuulolle, jos siis suostuu muiden ponien tiirailemiselta kuuntelemaan pidätteitä :S  Noh, ei nyt pidä ottaa paineita, tärkeintä että yritetään parhaamme ja tehdään se mihin pystytään. Puhdasta suoritustahan me sieltä tietysti mennään hakemaan, mutta ei ekoissa kisoissa täydellinen tarvitse, eikä voikkaan olla  :) Pääasia että tulee kokemusta meille kummallekkin.
Iskän kanssa äsken kotiinlähtöpäivästä jutellessani, sain tietää että lähtö on todennäköisesti vasta keskiviikko iltana, tai torstai aamuna. Yritän kovasti puoltaa sitä  keskiviikko iltaa, koska kahden ja puolen tunnin trailerissa seisomisen jälkeen ei poni ole välttämättä kovin halukas alkamaan töihin enää torstaina, ja olisi kuitenkin vähän pakko saada yksi kunnon ajo kentällä alle ennen kisoja, koska perjantaina iltapäivästä ajattelin ajaa vaan sellaisen verkan että saan ponin kuulolla ja ohjelman kerran tai pari molempiin suuntiin läpi. Vähän kiirettä tulee kyllä pitämään, koska olen vielä torstaiksi lupautunut yökyläilemään kaverille, mutta ei voi mitään, täytyy vaan mennä suoraan tallilta sinne... Tää nyt meni vähän tämmöseksi jaaritteluksi, mutta ei voi mitään, koittakaa kestää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti