sunnuntai 29. tammikuuta 2012

106' Hyrrr... kylmää...

Kännykkälaatua...
Tänään olin taas ponin kanssa maastoilemassa, oikein poniseuran kera. Saatiin nimittäin mukaan Rolla ja sen omistaja. Aluksi kävelivät meidän edellä, mutta hyppäsivät sitten kyytiin. Tosi nätisti kulkivat molemmat ponit, kun ottaa huomioon, ettei Rolla ole ollut perähevosena ja ettei Heppu ole vähään aikaan maastoillut kaverin kanssa. Mentiin enimmäkseen käyntiä, koska pakkasta oli kumminkin sen -15. Ainut temppuilu Hepulta oli tänään se, että se ryösti kotiinpäin, mutta sain sen hiljennettyä ylämäkeen. Kyllähän siinä taas sydän hyppäs kurkkuun, mutta loppu hyvin kaikki hyvin :)
Tallilla otin ponilta valjaat pois, ja koska herra ei ollut hikoillut juurikaan, niin en laittanut loimea, vaan lähti ihan nakuna ylätalliin manikyyriin.
Kokeiltiin myös Rollalle ekaa kertaa kärryjä perään, eikä pikkuponi ollut moksiskaan perässä roikkuvasta härvelistä.
Lopuksi vielä ratsastin vuokriksen nopsasti (koska siinä vaiheessa olin jo ihan jäässä) ja hipsin siitä sitten kotiin sulamaan.


Olen nyt tässä kattellut noita Hööksin kevätuutuuksia ja oon tässä tullut vierailleeksi myös Horzen sivuilla. Ajattelin nyt laittaa tähän vähän kuvia semmosista jotka miellyttäis tuolla oman varustehyllyn perukoilla:
Nykyinen kypärä on alkanut tuntua vähän epäsopivalta, tiedä sitten mistä johtuu, mutta jossain vaiheessa voi olla syytä hankkia uusi...


Hepulle vähän blingiä? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti