perjantai 16. syyskuuta 2011

47' Taas vauhti päällä??!

Musta tuntuu että poni on tullu hulluks :D Se menee nykyään niin reippaasti (ehkä vähän turhankin) ja tänään käytävällä se hörisikin koko ajan ihan innoissaan. Siihen hörinään tosin löytyi selitys tallinpitäjältä: Heppu oli vähänleikkinyt öria ja käynyt astumassa tarhakaveri tammaa. Joten sitähän se siinä katteli ja hörisi :)
Laitettiin kaverin kanssa ponski valmiiksi käytävällä ja lähettiin kentälle, aluksi ilman satulaa. Kaveri verkkasi ponin ja kokeili sitten väistöjä. Ja ihmeen hyvin poni muisti mistä on kyse! Pari kertaa tuli oikein mallikkaasti pienet pätkät.

 Väistöjen jälkeen heitettiin satula selkään ja kaveri rupes laukkailemaan, ensin suoralla uralla ja sitten ympyröitä. Heppu oli tässäkin ihan super, vähän turhan vauhdikas tosin, mutta pikkuvikoja ;)
Poni oli niin vauhdikas, että yksissä tuumin päätettiin kokeilla huvittaisko sitä hypätä, ja kyllähän sitä huvitti! Meni kun mikäkin vanha estetykki! Vauhtia taas tosin vähän liikaa, mutta ainakin meni puhtaasti yli ja pysyi edes jotenkuten käsissä :)

Loppuun sit vielä parit laukat ympyrällä, näistä poni ryntäs pari kertaa oma-aloitteisesti esteelle, ja vieläpä hyppäsi sen pidättelyistä huolimatta... Sit vielä loppu ravit ja-käynnit ja poni pesulle.
Sai oikein takinkin päälle kun satoi ja tuuli :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti