sunnuntai 28. elokuuta 2011

35' Kouluvääntöä ja maastoilua.

Tänään menin aamupäivästä tallille ja lähettiin sitten lenkille kaverien kans. Ekaks mentiin vähän kentälle pyörimään, kaverit otti muutaman hypyn ja mä pyörittelin Hepun kanssa jotain voltteja ravissa ja suoristelin sitä. Poni ei ollut kyllä oikein hyvä ajaa, vähän turhan paljon kaahotti ja painoi kädelle, vaikka oli vahvemmat kuolaimet :/ No oltiin siinä ehkä joku 20 min ja lähettiin sitten maastoon. Mentiin ensin jotain mettätietä noin kilometri ja sitten kävästiin vielä pururata pari kertaa ympäri.
Kun sitte päästiin takasin tallille, poni oikein valu hikeä. (Tuo talvikarvan kasvattaminen 20 asteen helteellä ei oo ehkä kaikista järkevintä?) No sit ei muuta kun suihkuun ja jalkojen letkutus, kun mentiin kumminkin aika rankasti.
Laitettiin heposet vielä vihreelle ja mentiin itte sitten aurinkotuolien kanssa tuijottelemaan niitä ehkä puoleks tunniksi. Putsattiin ja rasvattiin sitten vielä Hepun valjaat ja suitset, kun ne pääs sillon yks päivä kastumaan ja kuraantumaan, niin olivat nyt aika koppuraiset... (Tiedän olis pitänyt putsata ne jo aikasemmin, mutta en saanut aikaiseksi, laiska kun olen...)
Kamera oli tänäänkin mukana, mutta eiköhän siitä sipannut heti akku kun sain sen avattua -.- Noh laitan nyt kuvia eiliseltä sitten:

Väsyttää!
Ja huomasin muuten valjaita putsatessa, että rintaremmi on alkanut hajota vielä vähän lisää, ( en nyt muista kerroinko teille että se on vähän hajalla) joten puhuin iskälle ja käydään joku päivä agrista se ostamassa. Ja sitten kanssa toinen silapehmuste, kun meillä on vaan yks ja se on aina likasena. Aattelin että voisin otta tommoisen saman värisen kun noi pintelit, jos siellä siis on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti