torstai 18. elokuuta 2011

30!

Oli taas iiiihana maastoilu reissu kavereiden kanssa :) Ja tallillakin vierähti sit vähän suunniteltua pidempi aika... Semmoset viis tuntia :D Mutta kivaa oli!
Aluks putsailin pollejen tarhan paskoista, ja tarkistin veden. Sit mentiin harjaamaan pollet ja heitettiin kamat päälle. Sit reippaalle maastolenkille pururadalle, Hepulla kaks kärryissä ja kaverien pollella ratsastaja. Lenkin jälkeen sit taas letkutettiin pollet ja annettiin niille vähän omppua ja kivennäistä.
Mentiin sit vielä sisälle ihastelemaan kamoja jostain hööksin kuvastosta :) Lopuks mentiin vielä jotain säätämään ponien  luo sinne tarhaan, ja juttu päätty siihen että mä ratsastin ilamn satulaa, suitsia ja kypärää ympäri tarhaa :D Kaveri yritti ratsastaa Hepulla samalla tavalla, mut poni vaan junttas ittensä tiukasti maahan... Sain sitten itteni hilattua skobolle ja lähin ajamaan kotiin päin.
Huomenna ponilla onkin vapaapäivä, ainakin minusta, kaverit varmaan käy sitä liikuttelemassa, mutta itte en pääse kun on myöhään koulua ja meille tulee vieraita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti