torstai 30. kesäkuuta 2011

5' Voihan kuumuus...

Eilen Heppu vietti ansaittua vapaapäivää kun oli niin kauheen kuuma, ja mä sain vihdoin ostettua kankaan sitä ajoesiliinaa varten. eli tarkoitus olis tehdä se itse kun eihän täällä tuppukylässä ole kuultukkaan semmosesta lajista kun valjakkoajo -.-
Mutta tänään menin tallille jo kahdeksaksi, kun oli luvattu niin lämmintä. Ajoin ponin kentällä ja meni ihan hyvin, Se ei edes yrittänyt vetää päätä ulospäin toiseen kierrokseen, mut pyöritin sitä kumminkin hetken siihen vaikeempaan suuntaan soikiolla kentän keskellä. Ajettiin taas kerran läpi se ohjelma ja muuten mentiin jotain epämääräistä taivuttelua ja suoristamista. Ainiin! Atemponlisäyksiä ravissa reenattiin kans :) Lopuksi laitoin sit tötsistä portteja ja mentiin niitä eka ravissa ja sit laukassa. Poni oli laukassakin tosi hieno, ja vaihtokin kerran ihan ite!
Tallissa sitten laitoin sille oliiviöljyä kainaloihin ja vähän kaulaankin, kun joku sanoi että se on hyvä ötökkäkarkote, niin aattelin nyt sitten kokeilla :) Kun sit olin viemässä Heppua tarhaan mua alkoi taas säälittää et Heppu joutuu olemaan yksin tarhassa kun ei pysynyt langoissa, joten kysyin että voisko se mennä yhden shettis orin ja ruunan kanssa samaan tarhaan. Laitettiin se sitten sinne, mut tämä ori yritti ihan hulluna vaan astua Heppua, joten ehkä vartin päästä otin Hepun eri tarhaan... Kävin sit myöhemmin vielä syöttämässä sille vihreetä ja käytin sen suihkussa :)
Sain napsittua pari kuvaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti